Супутникове телебачення Стан ремонту Стан заправки Ricoh MP8000 Ricoh MP2001SP Ricoh MPC2051AD WiFi Інтернет роумінг
Фільтри Категорії
  • Інтерфейс підключення
  • Інтерфейси
  • Виробник
  • Вихідні роз'єми
  • Додатково
  • Країна виробництва
  • Також шукають
  • Тип
  • Уточнити пошук
Уточнити пошук
Концентратор Logitech Swytch hab (952-000010)
Концентратор Logitech Swytch hab (952-000010) Концентратор Logitech Swytch hab (952-000010) Концентратор Logitech Swytch hab (952-000010)

Концентратор Logitech Swytch hab (952-000010)

Виробник Logitech
Модель: 952-000010
Наявність: Час поставки 18.05.2024
Ціна: 47 599,00 грн.
Кількість:     - АБО -   В закладки

Інтерфейси

1 x USB Type C

Артикул

952-000010

Виробник

Logitech

Гарантія, міс

24

Країна виробництва

Китай

Модель

Swytch hab

Тип

зовнішній

Універсальне рішення для різних приміщень

Swytch дозволяє легко розгорнути будь-яку кімнатну конференц - систему від таких постачальників, як Microsoft або Zoom, надаючи можливість використовувати її з будь-якою службою відеозв'язку.

Чим простіше, тим краще

Щоб приєднатися до відеоконференції або розпочати власну, підключіть роз'єм Swytch до ноутбука через порт USB 3.0 (або новішої версії) Type-A або Type-C. Для підключення не потрібні адаптер, роздільник або роз'єм HDMI.

Продумана схема підключення

Swytch легко розгортається в переговорних кімнатах, де є конференц-камери з роз'ємом USB. Просто підключіть концентратор Swytch до конференц-обладнання та розмістіть штекер Swytch десь під рукою.

Невеликі приміщення

SWYTCH + MEETUP

Завдяки системі Swytch, встановленій у фокус - кімнатах та залах для нарад, користувачі можуть особисто спілкуватися з клієнтами, постачальниками та іншими гостями, що знаходяться на відстані, обравши найзручнішу службу для проведення відеоконференцій.

Середні та великі конференц-зали

SWYTCH + RALLY

Використовуючи Swytch у середніх та великих конференц-залах, вся команда може брати участь у вебінарах, відвідувати онлайн-уроки, а також обговорювати будь-які питання з клієнтами та партнерами у форматі особистої зустрічі, залучаючи зовнішні служби.

Все на своєму місці

Система Swytch чудово впишеться в інтер'єр будь-якого залу для нарад. Забезпечте порядок на робочому столі за допомогою магнітного фіксатора або прокладіть кабелі з роз'ємом Swytch у наявному каналі. У будь-якому випадку міцні затискачі надійно фіксують кабелі.

Ноутбук перетворюється на систему конференц-зв'язку

Завдяки акуратному розміщенню кабелів та зручному магнітному фіксатору у приміщенні з розгорнутою системою Swytch завжди буде чистота та порядок, навіть якщо там немає спеціальних комп'ютерів. Підключення за допомогою одного кабелю та просте управління дозволяють організувати спільну роботу із застосуванням особистого ноутбука одного з учасників зустрічі.

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка: HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: