Супутникове телебачення Стан ремонту Стан заправки Ricoh MP8000 Ricoh MP2001SP Ricoh MPC2051AD WiFi Інтернет роумінг
Фільтри Категорії
  • Відкладений старт
  • Вага
  • Варіанти кольору скоринки
  • Вибір кольору скориночки
  • Вибір розміру хліба
  • Виробник
  • Габарити
  • Дисплей
  • Збереження програми при перебої електроенергії
  • Колір
  • Комплектація
  • Країна виробництва
  • Максимальна вага випічки
  • Матеріал корпуса
  • Особливості
  • Підтримка температури
  • Потужність
  • Програми
  • Форма для випічки хліба
  • Уточнити пошук
Уточнити пошук
Хлібопічка Panasonic SD-R2530KTS
Хлібопічка Panasonic SD-R2530KTS Хлібопічка Panasonic SD-R2530KTS Хлібопічка Panasonic SD-R2530KTS Хлібопічка Panasonic SD-R2530KTS Хлібопічка Panasonic SD-R2530KTS Хлібопічка Panasonic SD-R2530KTS Хлібопічка Panasonic SD-R2530KTS

Хлібопічка Panasonic SD-R2530KTS

Виробник Panasonic
Модель: SD-R2530KTS
Наявність: Час поставки 16.05.2024
Ціна: 7 189,00 грн.
Кількість:     - АБО -   В закладки

Модель

SD-R2530KTS

Артикул

SD-R2530KTS

Виробник

Panasonic

Країна виробництва

Китай

Гарантія, міс

12

Потужність

550 Вт

Максимальна вага випічки

1100 г

Дисплей

так

Колір

чорний

Вага

7.6 кг

Вибір розміру хліба

так

Вибір кольору скориночки

так

Варіанти кольору скоринки

середня

Форма для випічки хліба

прямокутна

Програми

цільнозерновий хліб

Матеріал корпуса

пластик

Особливості

подвійні датчики температури

Комплектація

лопать для замісу тіста

Габарити

40.9 х 37 х 25 см

На будь-який смак
З хлібопічкою Panasonic R2530 у вас з'явиться незамінний помічник на кухні, розроблений з урахуванням більш ніж 34-річного досвіду та передових технологій. Два температурні датчики разом з великим набором точно налаштованих функцій дозволяють отримати бажаний хліб найкращої якості.

Точний контроль температури – бездоганний результат

Найкраща якість хліба досягається завдяки правильній температурі. Саме тому в хлібопечі R2530 використовуються два вбудовані датчики для визначення внутрішньої та зовнішньої температури, що дозволяє оптимізувати програми на кожному етапі. Незалежно від кліматичних умов ви завжди отримуватимете чудовий результат.

Технологія замісу тіста як у професійній пекарні

З хлібопічкою R2530 ви насолоджуватиметеся свіжим і хрустким хлібом як з пекарні кожен день. Секрет полягає в інноваційній технології Panasonic, яка відтворює техніку замісу тіста, що використовується у професійних пекарнях. Унікальна лопатка для замішування взаємодіє з ребрами у формі для випічки, що розташовані особливим чином, що забезпечує приготування смачного хліба з ідеальною текстурою.

Творчий підхід до випікання за допомогою ручного керування

Спеціальні налаштування, які встановлюються вручну для приготування хліба, замісу різного виду тіста, допоможуть вам проявити творчий підхід без замішування вручну. Встановлюйте час замісу, підйому та випічки, необхідний для ваших власних рецептів, та насолоджуйтесь чудовими результатами.

Ще більш різноманітна випічка

Урізноманітнюйте ваше меню бездрожжовим хлібом - поєднуйте різні види борошна, використовуйте кефір, йогурт або закваску. Текстура такого хліба може бути більш щільною та розсипчастою, але смак не залишить байдужим нікого із членів вашої родини.

4 програми для приготування без глютену

Хлібопіч R2530 ідеально підходить для людей, які страждають на целіакію або бажають скоротити кількість глютену в раціоні. Програми для приготування хліба без глютена, кексів, тіста для піци та пасти дозволяють виключити вживання алергенів та насолоджуватися смаком улюблених страв.

Повністю автоматичний процес приготування

Точніше дотримання процесу випікання хліба – смачніший кінцевий результат. Саме тому хлібопіч R2530 оснащений диспенсером для додаткових інгредієнтів. Автоматичне додавання інгредієнтів саме тоді, коли це необхідно відповідно до рецепту, забезпечує оптимальний результат із мінімальними зусиллями.

Хлібопіч все зробить за вас

З 28 автоматичних програм на вибір ви можете випікати практично будь-який вид хліба – дріжджовий, малодрожжевий, бездрожжевий, без глютену, хліб на заквасці. Готувати кекси, варення, джем, фрукти в сиропі. Єдине обмеження – це ваша уява.

Правильний хліб у потрібний час

Прокидайтеся щоранку від аромату свіжоспеченого хліба. Просто засипте інгредієнти увечері, а потім встановіть таймер на ранок до 13 годин. Середній, великий або дуже великий вагою до 1,1 кг, з вибором кольору скоринки свіжий хліб ніколи не був кращим.

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка: HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: